banner

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> PODPOWIEDZ
lusi
post 8.06.2010, 21:25
Post #1

Grupa: Forumowicz
Użytkownik nr: 9688

Zwracam sie do Was z prosba o podpowiedzenie ile moze kosztowac naprawa laptopa w Polsce.padla plyta glowna (prawdopodobnie)lub twardy dysk,bios nawet nie rusza, (laptop HP pavilion dv2000),wczesniej strasznie sie grzal, do tego stopnia,ze czasem sam sie wylaczal.

Ten post został edytowany przez lusi: 8.06.2010, 21:29
Go to the top of the page

+Quote Post
Markens
post 9.06.2010, 23:09
Post #2

Użytkownik nr: 13249

CYTAT(lusi @ 8.06.2010, 22:25) *
Zwracam sie do Was z prosba o podpowiedzenie ile moze kosztowac naprawa laptopa w Polsce.padla plyta glowna (prawdopodobnie)lub twardy dysk,bios nawet nie rusza, (laptop HP pavilion dv2000),wczesniej strasznie sie grzal, do tego stopnia,ze czasem sam sie wylaczal.

Trudno tak w ciemno powiedzieć ile może kosztować naprawa, jak nie wiadomo konkretnie co się zepsuło smile.gif Obiło mi się o uszy, że serwis najpierw weźmie 50-100 zł za samo sprawdzenie co jest nie tak, a potem to już cena części do wymiany. Skoro bios nawet nie startuje, jak piszesz, to raczej nie dysk a płyta główna, ale może też zasilanie, a może też... i tu możnaby jeszcze wymieniać parę innych przyczyn smile.gif

Pozdrav

PeeS. A kiedyś miałem przygodę z Pavilionem przyjaciela, co prawda stacjonarnym, ale komp przywieziony ze stanów zaczął coś szwankować. Na infolinii HP Polska powiedzieli, że tego modelu oni nie obsługują i odesłali mnie w ... do stanów smile.gif

--------------------

"Człowiek widzi nie to, na co patrzy, ale to, co nauczył się dostrzegać..."

+Quote Post
lusi
post 10.06.2010, 12:54
Post #3

Użytkownik nr: 9688

dzieki Markensik za odpowiedz.Dzieki naszej przesympatycznej kolezance Dosi skontaktowalam sie z naszym kolega z forum,ktory zajmuje sie takim sprzetem i wiem juz wszystko wink.gif .Hurrrrraaaaaa oplaca sie naprawic biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Widok Lo-Fi Aktualny czas: 10.09.10 - 5:18