banner

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> wakacje, gdzie i z kim
dosia20011
post 15.07.2010, 14:37
Post #41

Grupa: Forumowicz
Użytkownik nr: 14444

a ja se wyskocze ze ślubnym biedronem na 2 dni di Lądka Zdroju na wekend we dwoje -spanko ,jedzonko, i po 4 zabiegi dla każdego no i dancing obowiązkowo ale to już nasza inwencja twórcza jak ktoś ma ochotę to trzeba zrobić rezerwejszyn my jedziemy 31.07-01.08

http://www.uzdrowisko-ladek.pl/index.php?page=104

--------------------
...w przeszłość przenoszą nas wspomnienia , w przyszłość marzenia....
Go to the top of the page

+Quote Post
activia
post 16.07.2010, 16:24
Post #42

Użytkownik nr: 19102

CYTAT(grazynaelzbieta @ 15.06.2010, 20:31) *
Witajcie

Choruję od 30 lat. Miałam 20 lat jak dostrzegłam pierwszą plamkę. Płaciłam za nadzieję. Nestety lekarze sa beznadziejni. Nie znają nowych metod leczenia. Tylko serydy. Przez te wszystkie lata tylko sterydy. I nic. Pewnie się nic nie zmieni. Raz lepiej raz gorzej. Ciężar dźwigam sama. Chciałabym wyjechać gdzieś po słońce/może tureckie rybki. Nie mam z Kim. Może koleżanka lub grupa takch jak ja.Poznajmy sie zorganizujmy i wyjedźmy razem.
Nie bardzo jeszcze umiem się poruszać na Forum. Dajcie mi troszkę czasu. Pozdrawiam. Trzymajcie się!!!!!!!!!!

Witam jestem tu rowniez nowa i zastanawiam sie rowniez nad wyjazdem do tureckich rybek ale dopiero gdzies w pazdzierniku bo wtedy dopiero moge dostac urlop.Pozdrawiam

+Quote Post
dosia20011
post 17.07.2010, 15:21
Post #43

Użytkownik nr: 14444

co do tureckich rybek to są już w Szczecinie i to tanio poniżej cytaty tego pana i nr. telefonu

Jednorazowy zabieg trwa pół godz, 40 zł. Wczoraj była pani z łuszczycą, stopy i dłonie. Opinię wydała pozytywną, skóra po rybkach jest gładka w tych miejscach gdzie miała plamy. Zabieg i rybki ogólnie się jej spodobały, będzie kontynuować regularnie przez tydzień. Robimy dokumentacje foto.
Kosztuje to 40 zł/pół godziny kąpieli. Dalej są karnety 5x30 zł bądź inne opcje. Kwestia noclegów w zakresie własnym,
Szanowni Użytkownicy forum.
Przeczytałem wszystkie Państwa posty na forum dotyczące tej rybki. Wypowiedzi Państwa są różne. I jest to normalne. Na całym świecie są również różne opinie na jej temat. Jednak jeśli jest ktoś chętny wypróbować na sobie działanie rybek, zapraszam na zabiegi kosmetyczne z udziałem oryginalnej Garra Rufa. Szczecin, info tel 507370575

--------------------
...w przeszłość przenoszą nas wspomnienia , w przyszłość marzenia....

+Quote Post
sznaucer
post 17.07.2010, 19:08
Post #44

Użytkownik nr: 5060

CYTAT(Volatile @ 11.07.2010, 18:37) *
to świetnie, że wakacje Ci się udały, a przy okazji podleczyłaś ł i odpoczęłaś. pewno efekty trochę się utrzymają, tego życzę:)
my właśnie też myślimy by pojechać w okolice Splitu i Trogiru (na pewno nie duża miejscowość, byłam kiedyś w Makarskiej i jednak za duży tłok)-postanowiliśmy nie rezerwować kwater, tylko szukać już po przyjeździe. obyśmy nie musieli nocować w samochodzie wink.gif)
a przy okazji pytanko-jak z cenami w tymi roku w tym pięknym kraju?

Myślę że dobrze robicie nie rezerwując , bo tam zawsze się coś znajdzie . Trogir nie jest duży, ale bardzo tam tłoczno było, chociaż byłam w drugiej połowie czerwca czyli jeszcze nie w pełni sezonu. Po powrocie z Chorwacji zawsze jestem pod jej ogromnym wrażeniem !!!! W tym roku byłam w Trogirze/ a właściwie na wyspie Ciowo , w miejscowości Slatine. Jest to mała miejscowość letniskowa , ma przepiękny widok na drugą stronę ,czyli na ląd:góry , miejskie aglomeracje ciągnące się do Splitu i oczywiście widok na Split. Dojazd do Trogiru i Splitu statkiem , a właściwie takim tra,mwajem wodnym. Ceny są porównywalne do zeszłorocznych. Podobał mi sie Promestin , jest to miejscowość w połowie drogi z Trogiru do Szybenika/ oczywiście zwiedzaliśmy miejscowośći w pobliżu /ale tam gdzie byliśmy był spokój i plaża tylko dla nas , bo mieszkaliśmy w domu tuż przy plaży. Jak chcesz więcej informacji to wyślij mi pw. to napiszę więcej, bo nie chce tu zanudzać , a o Chorwaji mogłabym pisać bez końca........

+Quote Post
jacek128
post 20.07.2010, 9:52
Post #45

Użytkownik nr: 12535

W nocy wyjezdzam do Ustki potem Sopot i Białowieza, wykapie sie w morzu jak sie odwaze rozebrac laugh.gif a moze jakies biedronki spotkam blink.gif

+Quote Post
jacek128
post 29.07.2010, 8:53
Post #46

Użytkownik nr: 12535

CYTAT(jacek128 @ 20.07.2010, 10:52) *
W nocy wyjezdzam do Ustki potem Sopot i Białowieza, wykapie sie w morzu jak sie odwaze rozebrac laugh.gif a moze jakies biedronki spotkam blink.gif
Wrociłem pogode miałem tylko 1 dzien ostre słonce plazowałem cały dzien i w wodzie , potrafiłem sie rozebrac wejsc do wody bez zachamowan pierwszy raz od 12 lat .Po prostu nie zwracałem uwagi na innych bardzo fajne uczucie spotkałem 3 biedronki same panie ktore tez nie widziały nikogo laugh.gif

+Quote Post
amermalgosia
post 29.07.2010, 10:16
Post #47

Użytkownik nr: 13138

CYTAT(jacek128 @ 29.07.2010, 9:53) *
Wrociłem pogode miałem tylko 1 dzien ostre słonce plazowałem cały dzien i w wodzie , potrafiłem sie rozebrac wejsc do wody bez zachamowan pierwszy raz od 12 lat .Po prostu nie zwracałem uwagi na innych bardzo fajne uczucie spotkałem 3 biedronki same panie ktore tez nie widziały nikogo laugh.gif

No widzisz, jednak to prawda, grunt to się odważyć na pierwszy krok i...................olać ciekawskich

+Quote Post
Andrzej B
post 29.07.2010, 12:59
Post #48

Użytkownik nr: 8697

Ja byłem od 10 do 20 lipca w Krynicy Morskiej, słoneczko codziennie, skóra po poparzeniach już się zagoiła, po łuszczycy niewielkie przebarwienia. Szkoda że nie mogę powtórzyc serii.

+Quote Post
amermalgosia
post 29.07.2010, 13:42
Post #49

Użytkownik nr: 13138

CYTAT(Andrzej B @ 29.07.2010, 13:59) *
Ja byłem od 10 do 20 lipca w Krynicy Morskiej, słoneczko codziennie, skóra po poparzeniach już się zagoiła, po łuszczycy niewielkie przebarwienia. Szkoda że nie mogę powtórzyc serii.

Super, strasznie cieszą takie wpisy bo dają nadzieję nam wszystkim na zaleczenie i odpoczynek od choróbska

Ten post został edytowany przez amermalgosia: 29.07.2010, 13:42

+Quote Post
Volatile
post 30.07.2010, 21:34
Post #50

Użytkownik nr: 9187

CYTAT(sznaucer @ 17.07.2010, 20:08) *
Myślę że dobrze robicie nie rezerwując , bo tam zawsze się coś znajdzie . Trogir nie jest duży, ale bardzo tam tłoczno było, chociaż byłam w drugiej połowie czerwca czyli jeszcze nie w pełni sezonu. Po powrocie z Chorwacji zawsze jestem pod jej ogromnym wrażeniem !!!! W tym roku byłam w Trogirze/ a właściwie na wyspie Ciowo , w miejscowości Slatine. Jest to mała miejscowość letniskowa , ma przepiękny widok na drugą stronę ,czyli na ląd:góry , miejskie aglomeracje ciągnące się do Splitu i oczywiście widok na Split. Dojazd do Trogiru i Splitu statkiem , a właściwie takim tra,mwajem wodnym. Ceny są porównywalne do zeszłorocznych. Podobał mi sie Promestin , jest to miejscowość w połowie drogi z Trogiru do Szybenika/ oczywiście zwiedzaliśmy miejscowośći w pobliżu /ale tam gdzie byliśmy był spokój i plaża tylko dla nas , bo mieszkaliśmy w domu tuż przy plaży. Jak chcesz więcej informacji to wyślij mi pw. to napiszę więcej, bo nie chce tu zanudzać , a o Chorwaji mogłabym pisać bez końca........

dzięki, już nie zdążyłam napisać smile.gif byliśmy w końcu w miejscowości Vodice - było pięknie smile.gif

--------------------
"...Jeśli teraz nie naprawisz czegoś, to nie zrobisz tego później..."

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Widok Lo-Fi Aktualny czas: 6.09.10 - 5:34